Osolíme.cz
Vážení zákazníci. Nabídka koření je primárně určena pro velkoobchodní zákazníky. Máte-li zájem o nějaký produkt, kontaktujte nás.

Pískavice mletá

Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smaženýc... Zobrazit více

Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.

Popis zboží

Použitá část rostliny: semena

Vzhled a barva: sypká směs, šedožluté matné barvy

Použití v kuchyni: Do indického kari,chutney, egyptských a etiopských chlebů, do dušených pokrmů a na obalení smažených pokrmů.

Historie a současnost: Pískavice neboli řecké seno, pochází z okolí Středozemního moře. U nás se pěstuje ojediněle.

Náš tip: Pískavice by neměla chybět ani ve Vaší kuchyni při přípravě cizokrajných pokrmů!

Recept: Íránský chorešt 
1kg zadního hovězího, 
400g napolo uvařených fazolí, 
2-8 pórků, 
petrželová nať, 
šťáva z citronu, 
olej, 
mletá pískavice, 
sůl 

V hrnci osmahneme kostky hovězího masa, zalijeme vodou a podusíme. Osmahneme osolené natě petržele, pórku, cibulkami a s fazolemi, citrónovou šťávou a kůrou přidáme k masu. Dusíme do měkka. Dochutíme solí a před dovařením i pískavicí.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace