Popis zboží
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek žluté až oranžové barvy
Složení: koření, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, jodizovaná sůl
Dávkování: 8-10g / 1kg
Použití v kuchyni: Na exotická jídla z masa a ryb, ryže, do polévek a omáček
Náš tip: Koření Liang byste měli vyzkoušet i Vy, třeba v netradiční skvělé číně!
Recept:
Smažené čínské nudle
Pórek,
4 stroužky česneku,
koření Liang,
1 lžička škrobové moučky,
mrkev,
cibule,
400g čínských nudlí,
sojová omáčka,
zelená paprika,
2 kuřecí prsní řízky,
červená paprika
Nakrájíme papriky, cibuli, mrkev, pórek a česnek. Zeleninu smažíme, dokud nezměkne. Maso nakrájíme a promícháme se škrobovou moučkou. Maso osmažíme a ochutíme kořením Liang a sójovou omáčkou. Usmažené maso promícháme se zeleninou. Uvaříme a osmažíme čínské nudle.