Popis zboží
Vzhled a barva: sytě oranžový prášek
Složení: sůl, koření, kořenící látky, modifikovaný škrob, dextróza, kořenící extrakt (paprika)
Dávkování: 10-20g / 1kg
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Pro grilování kolena s obzvláště křupavou kůží, pro pečeně, steaky, špízy z vepřového, telecího a drůbežího masa
Náš tip: Co grilovat? Ugrilujte si vepřové koleno!
Recept: Vepřové koleno
1 vepřové koleno,
2 cibule,
5 stroužků česneku,
5 kusů nového koření,
sůl,
grilovací koření,
2 kusy bobkového listu,
5 kusů celého pepře
Koleno dáme do hrnce. Zalijeme vodou, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, nové koření, pepř, bobkový list a sůl. Vaříme do poloměkka. Poté koleno dáme na pekáč, kůži nařízneme, posypeme grilovacím nebo kořením na pečená masa, podlijeme, dáme do trouby dopéci nebo grilovat.