Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.
Vzhled a barva: sypká tvrdá směs, zlatohnědé barvy
Vůně a chuť: aromatická vůně cibule, chuť charakteristická smažené cibuli
Složení: cibule, sůl, mouka, palmový olej, voda
Použití v kuchyni: na plněné brambory a špekové knedlíky, pod pečená masa a omáčky
Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naším letopočtem. Cibule je dvouletá až vytrvalá rostlina, pěstuje se v mnoha odrůdách a využívá se její cibule i nať.
Zdravotní účinky: Obsahuje řadu vitamínů, minerálů a jejich solí. Stimuluje, vyvažuje činnost žláz, odbourává tuky, je vhodná při nechutenství, arterioskleróze, potížích při zažívání, astmatu, zánětu močového měchýře, cukrovce, zácpě a při vysokém tlaku. Červená cibule také snižuje křehkost cévních stěn.
Alergen: obsahuje lepek
Náš tip: Přidejte si smaženou cibulku do míchaných vajec nebo hrachové polévky! Pochutnáte si!
Recept: Chlupaté knedlíky s kysaným zelím a smaženou cibulí