Popis zboží
Vzhled a barva: sypká směs oranžovo-červené barvy
Složení: 66% soli, paprika, sušená zelenina, glutaman sodný E621
Použití v kuchyni: Na hranolky, ale i krokety a americké brambory.
Náš tip: Kořenící směs na hranolky ochutí báječně různé úpravy brambor!
Recept:
Pečené bramborové čtvrtky
Sušený česnek,
3 lžíce olivového oleje,
1,5 kg brambor,
sůl,
bazalka,
směs koření na hranolky,
2 cibule,
pažitka
Brambory nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Plech vymažeme olejem, vsypeme brambory s cibulí a posypeme kořením - směsí na hranolky, česnekem a solí. Dáme péct a posypeme bazalkou. Brambory během pečení párkrát promícháme.