Osolíme.cz
Vážení zákazníci. Nabídka koření je primárně určena pro velkoobchodní zákazníky. Máte-li zájem o nějaký produkt, kontaktujte nás.

Pepř červený celý

Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a... Zobrazit více

Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.

Popis zboží

Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom)

Vzhled a barva: červené kuličky

Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť

Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby.

Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska.  Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem spojovanou.

Náš tip: Červený pepř se často používá i jako dekorace!

Recept: Utopenci s feferonkami 
8 feferonek, 
8 špekáčků, 
4 cibule, 
4 bobkové listy, 
12 lžic octa, 
8 kuliček celého zeleného a červeného pepře, 
200ml vody 

Špekáčky podélně nařízneme, nedokrojíme do konce. Cibule nakrájíme na kolečka. Feferonky podélně překrojíme. Do zářezů ve špekáčcích vkládáme feferonku a kolečka cibule. Vodu svaříme s octem, pepřem a bobkovým listem. Špekáčky dáme do sklenice, přelijeme nálevem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace