Osolíme.cz
Vážení zákazníci. Nabídka koření je primárně určena pro velkoobchodní zákazníky. Máte-li zájem o nějaký produkt, kontaktujte nás.

Paprika červená plátky sušená

Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a ... Zobrazit více

Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.

Popis zboží

Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva

Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť.

Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.

Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, ostrou látku kapsaicin, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.

Náš tip: Sušené plátky papriky jsou vhodné k rybám!

Recept: Dušená pražma se sušenými paprikami 
Cibule, 
olej, 
česnek, 
filety z pražmy, 
hladká mouka, 
bobkový list, 
šafrán, 
rybí vývar, 
sušené papriky, 
sůl, 
voda 

Na oleji osmahneme cibulku a přidáme česnek. Filety z pražmy obalíme v mouce a osmahneme. Přidáme bobkový list, šafrán a rybí vývar. Sušené papriky dáme do hrnce s vodou, osolíme a přidáme olej. Po 5 minutách vaření scedíme a přidáme do pánve s rybou. Vše povaříme.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace