Osolíme.cz
Vážení zákazníci. Nabídka koření je primárně určena pro velkoobchodní zákazníky. Máte-li zájem o nějaký produkt, kontaktujte nás.

Mandle loupané

Použitá část rostliny: plod mandle obecné Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové Použití v kuchyni: Při pečení Vánočního cukroví, na vánočky, ozdoba zákusků, při výrobě marcipánu, do omáče... Zobrazit více

Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.

Popis zboží

Použitá část rostliny: plod mandle obecné Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové Použití v kuchyni: Při pečení Vánočního cukroví, na vánočky, ozdoba zákusků, při výrobě marcipánu, do omáček, pod maso a pstruha.

Historie a současnost: Mandlovník je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky.

Zdravotní účinky: Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky. Působí na trávicí soustavu, nervovou soustavu, při bolesti lýtek. 

Alergen: surovina je alergen

Náš tip: Mandle se dají chroupat i samotné u televize!

Recept: Vanilkové rohlíčky s mandlemi 
150g mandlí,
330g másla, 
60g moučkového cukru, 
citrónová kůra, 
vanilkový cukr, 
3 žloutky, 
400g hladké mouky 

Suroviny smícháme dohromady. Těsto nebude držet pohromadě hned. Hotové těsto necháme odležet a tvarujeme rohlíčky. Po upečení obalíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace