Popis zboží
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, šedozelené barvy
Složení: česnek, pepř, sůl, majoránka
Použití v kuchyni: K přípravě bramboráků, do bramboračky, pro různé úpravy brambor.
Náš tip: Nevíte co s přebytečným chlebem? Znáte chudý bramborák? Vyzkoušejte netradiční lahodné pokrmy s kořením na bramboráky!
Recept:
Chudý bramborák
4dl vroucí vody,
0,5 balíčku koření na bramborák,
2 lžíce podravky,
2 lžíce česneku,
2 vejce,
6 plátků chleba
Starší chleba nakrájíme na kostky. Uvaříme vodu, do které přidáme podravku. Vývarem zalijeme chleba. Do hmoty přidáme vejce, koření na bramborák a prolisovaný česnek. Vše promícháme ve hmotu, aby se daly smažit malé bramboráčky. Smažíme je dozlatova.