Osolíme.cz
Vážení zákazníci. Nabídka koření je primárně určena pro velkoobchodní zákazníky. Máte-li zájem o nějaký produkt, kontaktujte nás.

Čubrica zelená

Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvySložení: česnek, petrželka, sůl, pískavice, bazalka, saturejkaPoužití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých m... Zobrazit více

Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.

Popis zboží

Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy

Složení: česnek, petrželka, sůl, pískavice, bazalka, saturejka

Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.

Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.

Alergen: Obsahuje alergeny oxidu siřičitého. Může obsahovat stopové množství hořčice a celeru.

Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!

Recept: Kebabčata s lilkovou pastou
400g mletého vepřového ořezku,
římský kmín,
čubrica,
sůl,
mletý pepř,
slunečnicový olej,
lilek,
1 červená kapie,
4 stroužky česneku

Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pánvi. Na oleji smažíme lilek nakrájený na malé kostičky. Kapii opálíme nad ohněm, vložíme do mikrotenového sáčku a zapaříme, pak slupku oloupeme, pokrájíme, přidáme k lilku a vše rozmixujeme. Směs ochutíme utřeným česnekem, čubricou, římským kmínem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace