Osolíme.cz
Vážení zákazníci. Nabídka koření je primárně určena pro velkoobchodní zákazníky. Máte-li zájem o nějaký produkt, kontaktujte nás.

Čubrica červená

Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvyVůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuťSložení: sůl, pískavice, kukuřičný škrob, chilli, paprika pálivá, saturejkaPoužití v kuchyni:... Zobrazit více

Produkt je určen pouze pro velkoobchodní prodej. V případě Vašeho zájmu o toto zboží nás prosím kontaktujte.

Popis zboží

Barva a vzhled: sypká směs bez hrudek, pomerančově červené barvy

Vůně a chuť: aromatická vůně, pikantní chuť

Složení: sůl, pískavice, kukuřičný škrob, chilli, paprika pálivá, saturejka

Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.

Historie a současnost: Čubrica je kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.

Alergen: Může obsahovat stopové množství hořčice, celeru a oxidu siřičitého.

Náš tip: Vyzkoušejte chuť balkánské kuchyně!

Recept: Sirene po Šopski
1 střední rajské jablíčko,
slabší plátek balkánského sýra,
směs koření Čubrica,
olej,
1 vejce,
malá feferonka

Rajče nakrájíme na plátky a vložíme na dno zapékací misky. Přikryjeme plátkem balkánského sýra, hustě posypeme směsí koření „Čubrica“ a po okrajích misky zakapeme olejem. Na sýr rozklepneme vajíčko a vše ozdobíme feferonkou. Nesolíme! Misku přikryjeme pokličkou a zapékáme cca 20 minut.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace