Popis zboží
Vzhled a barva: hrubá směs koření
Vůně a chuť: příjemně svěží vůně, výrazně peprně kyselá chuť
Složení: pepř, granulát pomerančové kůry, granulát červené a zelené papriky, pastinák, aroma
Použití v kuchyni: na přípravu všech druhů steaků, pečených mas, do gulášů, salátů, do zapečených těstovin, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k přípravě salátové zálivky.
Náš tip: výborně ochutí každou rybu!
Recept:
Treska s citrónovým pepřem
800g tresky,
4 stroužky česneku,
citrónový pepř,
hrst petrželky,
sůl,
olivový olej,
1 citron
Tresku potřeme rozetřeným česnekem se solí, opepříme citronovým pepřem, posypeme sekanou petrželkou a opečeme na olivovém oleji z obou stran. Podáváme s citronem, zadělávanou zeleninkou a bagetou.